Thought Space Athletics: MUSE

Skrevet av : Magnus Bogen Brurok - Spinnvill Diskgolf


Thought Space Athletics fortsetter å imponere med nydelig design og høy kvalitet når de lanserer sin første putter i baseplast!


Mold


Sammenliknet med alle andre puttere på markedet bærer MUSE preg av en helt egen følelse i hånden. Den er dyp og har en bred rim, noe som gjør den veldig behagelig og stabil i hånden med power grip. Den har en rund kant uten bead som går over i en flat topp. Selv om disken er dyp gir den flate toppen et overraskende komfortabelt grep også på forehand. For de som liker å ha få molds i bagen er dette en ypperlig kombinasjon som gjør det mulig å bruke putteren sin også på korte forehand-innspill.

​Diameter

Rim width

Rim depth

Height

21,2 cm

1,2 cm

1,6 cm

2,0 cm
Plastikk


MUSE kommer i TSA sin nye plasttype NERVE. Denne plastblandingen er stiv og slitesterk, men samtidig ekstremt gripy. Dette gjør at du kan stole på grepet i all slags vær, både til putting og kasting. Etter å ha kastet og puttet med MUSE en måned opplever jeg heller ingen store endringer i flyegenskaper.Flyegenskaper

Speed

​Glide

Turn

Fade

3

3

0

2

MUSE er en stabil putter. Selv om den ikke gir noen turn, flyr den rett helt til den får en ganske aggressiv fade mot slutten. Jeg mener den godt kunne fått 3 i fade istedenfor 2, slik produsent sier. Selv om disken er stabil har den en litt mere beskjeden glide enn det tallet den har fått (3). Den glir ikke spesielt lite, men lite nok til at den ikke traverserer langt av gårde sideveis når den begynner å fade. Dette gjør det til et trygt valg for en drive hvor du for eksempel har mye OB på begge sider. Det er heller ikke merkbare forskjeller fra disk til disk, noe som er optimalt for oss som liker å bytte ut putteren med gjevne mellomrom, men som ikke ønsker en overraskelse i flighten.


Oppsummert er dette en helt fantastisk putter, som kommer til å bli mitt soleklare valg for årets sesong. Den er makeløs når det kommer til følelse ved power grip og en trygghet i hånden når du står ansikt til ansikt med kurven for birdie!

81 visninger0 kommentarer